Nya golfregler

Nya golfregler x.jpg

SGF:s YouTube-kanal finns ett antal filmer med svenskt tal och text som förklarar de största nyheterna i 2019 års golfregler.

Regelboken på svenska finns tillgänglig digitalt på R&A:s webbsida och i nya mobilappen Rules of golf 2019 för iPhone och Android.

En sammanfattning av de viktigaste ändringarna finner du också här.

Lokal utbildning på Ale GK

Kunskapstörsten har varit stor bland våra medlemmar. Våra förnämliga domare Peter och Eva Eliasson, i Regel och HCP-kommittén, har arrangerat ett antal utbildningstillfällen. Tre utbildningsomgångar uppe i klubbhuset och en genomgång på banan. Alla välbesökta. Nedan några bilder från den senare som genomfördes i två grupper, en som Eva höll i och en som Peter höll i. Web redaktören deltog i den senare vilket gör att det är mestadels den som har fastnat på bild.