Plusklubbar.jpg

PLUSKLUBBSTOUREN 2019

Den trevliga partävlingen ”Plusklubbstouren” arrangeras nu för tredje året och förutom att tävla är målet att främja och öka den sociala gemenskapen mellan våra klubbar. Tävlingen är öppen för alla fullvärdiga medlemmar som är 18 år eller äldre.

Tävlingen kommer att gå av stapeln under två helger, med start 1 juni på Stora Lundby GK då vi spelar en scramble, och bästboll 2 juni på Torslanda GK. Avslutningshelgen inleds 10 augusti på Lerjedalen GK då vi spelar Irish Greensome, och avslutar 11augusti med en Greensome på Ale GK. 

Tävlingen är öppen för anmälan från och med 1 april och har du ingen att spela med i nuläget så kommer vi på respektive klubb att ha en lista för matchning av spelare som saknar spelpartner 

Priset är detsamma som föregående år, 550 kronor per spelare, som är plusklubbsmedlem, och då ingår även avslutningsmåltiden på Ale GK. För er som inte är plusklubbsmedlem tillkommer ordinarie tävlingsgreenfee. Prisutdelning sker efter tävlingstillfället den 2 juni respektive 11 augusti. 

Välkommen med din anmälan !