Vår nya rangestudio

Nice view!

Arbetet med att bygga vår nya inomhus rangestudio rullar på stötvis i mån av tid och resurser. Nu är tak och väggar på plats. Bygget tar nu paus under sommaren. Sen ska vi färdigställa både exteriör och interiör. Klubben behöver sponsorer för att färdigställa. Prata gärna med Henning om intresse finns.

I vår studio ska vi satsa på våra juniorer men även alla andra medlemmar skall få njuta av mer klubbkänsla!
Tillfälle till mer skön träning året runt!

Projektet innebär en omfattande om och tillbyggnad av vår befintliga rangebyggnad. Den totala ytan av den vinterbonade studion blir ca. 80 m2.

Några bilder från projektet

Arbetet påbörjades i mitten av februari.

Detta glada gäng startar projektet genom att riva i befintligt lektionsutrymme samt utrymme för förråd och bollautomat.

Studion+1.jpg
Studion 3.jpg

Ett par bilder från 18 februari.

Håkan och Daniel gör diverse markarbeten. Det är stora doningar när de här grabbarna håller på.

IMG_4476.jpg
IMG_4477.JPG

Klart för gjutning. Bilder från 25 februari.

IMG_4491.JPG
IMG_4489.JPG
IMG_4493.JPG

Dagen G har kommit. Gjutning av bottenplatta den 27 februari. Clas Carlsson (snickarcarlsson) håller ihop bygget.

IMG_4500.JPG
IMG_4504.JPG
IMG_4508.jpg

Måndag 11 mars. Mellanvägg och dörr till vinterbonat utrymme för bollautomat på plats. Claes jobbar med elen. Vad vore klubben utan alla frivilliga krafter?

Tisdag 19 mars.
Grusbeläggning av väg till rangen. Greenkepper Anders, traktorförare Håkan och vår fantastiska resursgrupp i arbete.

27 mars var bollapparaten installerad och vi kunde hämta rena fina bollar.

Nästa steg:
Tak och stommar. Planen är att göra detta under april / maj.

IMG_4568.JPG

Måndag 6 maj.

Efter det att bygget har stått still några veckor så är Clas Carlsson med besättning i full gång med bygget igen. Stommar, tak och väggar ska upp. När detta är klart kan Henning flytta in och köra lektioner. Nästa etapp tar vid efter golfsäsongens slut.

IMG_4838.JPG

Clas och Henning smider planer. Vilket lyft för klubben vår nya studio kommer att bli!

IMG_4841 (1).JPG
IMG_4844.JPG
IMG_4843.JPG
IMG_4837.JPG

Torsdag 9 maj. Fort går det när Snickar Carlssons är i farten. Stommar och tak på plats. Snart kan Henning flytta in även om det blir lite provisoriskt i början.

IMG_0274.JPG
IMG_0268.JPG
IMG_0270 (1).JPG

Tisdag 14 maj. Nu är grovjobbet gjort så att Henning kan flytta in. Studion kommer att färdigställas längre fram.

IMG_4898.JPG
IMG_4899.jpg