sticky-note-150261_960_720.png

Hej Detta är det av ett meddelane

 
 
Banskiss

Banskiss

IMG_4477.jpg
 
 
 
 

Ny golfregler 2019

Det finns ett antal filmer med svenskt tal och text som förklarar de största nyheterna i golfreglerna 2019 på SGF:s YouTube-kanal. 
Regelboken på svenska finns tillgänglig digitalt på R&A:s webbsida och i nya mobilappen Rules of golf 2019 för iPhone och Android.

 
 

 

Google kalender

 
 
IMG_3007.JPG

Välkommen till Ale GK.

Ale GK erbjuder dig en anlägging i toppklass med en riktigt fin 18-hålsbana och en 9 håls Pay-and-Play bana. Vi är stola över att kunna informera om att Ales 18-hålsbana är en av banorna på Golf Digest Top 10 lista, från 2017, över Göteborgsområdets bästa banor. Du tar dig lätt hit med motorvägen (45:an) endast ett par minuter från banan.

Banan ligger i en otroligt fin miljö. Den är byggd på gammal historisk jordbruksmark som en gång tillhörde Alfhems Kungsgård med anor från 1300-talet. Banan följer de naturliga skiftningar i landskapet och har genom att jorden har brukats i århundraden en naturlig avrinning och dränering av regnvatten. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet under en lång säsong.

Med nedanstående knappar hoppas vi att du som gäst snabbare ska kunna navigera dig runt bland den information som vi tror mest intressant för dig som gäst hos oss. Du är naturligtvis välkommen att surfa runt i hela menyträdet.

Boka tid

Greenfee

Range

Sloptabell

Scorekort

Banguide

Hitta hit

Husvagnsparkering

Hyra bil/vagn

Camping/Boende

18-hålsbanan

9-hålsbanan

Restaurang

Golfshop