Bli medlem i Ale GK

Ale GK erbjuder en anläggning i toppklass med en riktigt fin 18-hålsbana och en 9-håls Pay & Play bana. Banan är belägen på gammal historisk jordbruksmark som en gång tillhörde Alfhems Kungsgård med anor från 1300-talet. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet under en lång säsong. Du tar dig lätt hit då motorvägen (45:an) endast ligger någon minut från banan.

Vi lägger oss vind om att ha en öppen och välkomnande atmosfär, där våra medlemmar trivs och känner sig sedda. Vi gör vårt bästa för att ta hand om dig som medlem antingen du är nybörjare eller erfaren golfare. Våra kommittéer hjälper dig gärna att komma in i klubben och lära känna nya golfkompisar. Golfsverige minskade sina medlemmar 2018, men vi gick mot strömmen och ökade medlemsantalet. Vi hoppas att den trenden ska fortsätta under 2019 och välkomnar gärna nya medlemmar. Vi har den stora glädjen att ha en jämn och spridd åldersfördelning från knattar till riktiga veteraner.

Ale GK erbjuder ett ett rikt utbud av olika MEDLEMSFORMER. Via vårt Plus+ samarbete med Lerjedalens GK, Torslanda GK och St Lundby GK kan Du också spela mycket förmånligt på dessa banor. För mer information ring vår klubbchef Henning Lundström, 0303 336033,