Camping

Är du greenfeespelare och dessutom har ”huset” med dig?

Då är också du välkommen att besöka Ale Golfklubb.

Ale GK erbjuder en trevlig uppställningsplats för husvagn eller husbil. Området är ”lummigt” och skyddat från västliga vindar. Vatten och eluttag finns tillgängligt i direkt anslutning till uppställningsplatsen. Dessutom bjuder vi på en fantastisk utsikt över delar av golfbanan, närhet till klubbhus, värdshus, 1:a tee samt övningsområden.

Som gäst vill vi att du noterar följande:
- Vid ankomsten anmäler du dig i receptionen och avlägger aktuell avgift i förskott.
- Campingavgiften är 120 kr/dygn inklusive el för golfande gäster, eller 250 kr/dygn för icke golfande gäster.

Är receptionen stängd lägger du avgiften i greenfee-inkastet i klubbhuset. Notera namn och registreringsnummer på husvagn alt. husbil på kuvertet. Receptionens öppettider, se aktuell information på hemsidans startsida. I klubbhuset har du tillgång till dusch och toaletter. Observera att klubbhuset låses kl 22.30. Tillgång till toaletter dygnet runt finns i anslutning till kiosken vid green hål 18. Ett vattenutkast finns vid uppställningsplatsen.

Campingpaket

Spela två dagar och du får 50 % rabatt på den billigaste greenfeen.
Spela tre dagar, betala för två, vi bjuder på den billigaste greenfeen.
För ytterligare information kontakta vårt kansli, tel: 0303-336033 eller maila oss på info@alegk.se

Boende

Vi samarbetar med ett antal hotell i regionen som alla erbjuder bra boende och förmånliga golfpaket.
Kombinera ett besök med en golfrunda hos oss på Ale GK med en weekend i Göteborg eller Göta Älvdalen.
Tack vare den nya motorvägen E45, mellan Göteborg och Trollhättan går det nu mycket snabbt och enkelt att ta sig till vår golfbana.
Bokning av golfpaket sker på respektive hotells hemsida.

5a5e17604caef213abd41ca14ad404c6.jpg

Thorskogs Slott

Det sägs att sagor sällan eller aldrig blir till verklighet.
Om det stämmer eller inte kan faktiskt lämnas därhän då det finns sagolika men högst verkliga platser som låter dig leva som kung eller drottning under några dagar.
Trettiofem minuter norr om Göteborg ligger Thorskogs Slott i en miljö du nästan bara kan drömma om; en engelsk park med Svartedalens trolska urskog som granne.
Med tinnar och torn, vackra personligt inredda rum och salonger och ett värdskap i världsklass!

I samarbete med Thorskogs slott erbjuder vi golfpaket innehållande greenfee, övernattning inklusive slottsfrukost, 2-rätters middag.

www.thorskogsslott.se

7827d1ec626c891d4b61a15c9dff296e.png

Ale Tingstad B&B

Om ni vill uppleva en lugn och skön miljö på landet, skall ni inte tveka till att bo här.
Vi erbjuder er ett komplett boende, med tillgång till spa utomhus, vacker tomt, utomhusmöbler och grill finns att nyttja, skogspromenader, fina och fräscha rum och utrymmen. Tv med Viasat och C-more.

I samarbete med Ale Tingstad B&B erbjuder vi golfpaket från 650 kronor, innehållande greenfee, övernattning och frukostbuffé.

www.aletingstad-bb.se

antonov2.com

Om ni vill uppleva att bo vid ett mindre flygfält i lugn miljö på landet och endast ca 3 km från Ale GK, skall ni inte missa tllfället att bo här . PS om du har eget flygplan är du välkommen att landa här.

I vår trivselanläggning erbjuder vi ett komplett boende, med stort allrum med kompl. kök för självhushåll, 2 sovrum med 4 våningssängar, stor altan med vacker utsikt över flygfältet, med utomhusmöbler och grill.

I samarbete med ANTONOV2.COM erbjuder vi golfpaket från 525 kronor, innehållande greenfee, övernattning med självhushåll.

www.antonov2.com

0bd2802f9560ad814cf097bf11d7dbfd.jpg

Clarion Colletion Hotel Odin, Göteborg

Mitt i hjärtat av Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen och bara två vänstersvängar från motorvägen, hittar du Clarion Collection Hotel Odin – en avslappnad oas mitt i storstadspulsen. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operan, Hamnen, Nordstan och Avenyn med alla sina butiker, uteställen och restauranger.

I samarbete med Clarrion Colletion Hotel Odin erbjuder vi golfpaket innehållande greenfee, övernattning, eftermiddagsfika, kvällsbuffé samt frukostbuffé.

www.hotelodin.se

0adecaded76655093a08a02c0c25a3b5.jpg

Edet Värdshus & Hotell

Hos oss finner du ett stort utbud av service i en naturskön miljö belägen vid Göta Älv. Här kan du avnjuta vällagad husmanskost serverad av vår glada och kunniga personal. Kanske har du turen att få uppleva någon av de vackra solnedgångarna där himlen och älven får sagolika färger.
Edet Värdshus är ett prisvärt hotell i LIlla Edet, 15 minuter till Ale Golfklubb.

www.edetvardshus.se

fe67e0700f7ac8fba21aff20d35d5499.jpg

Trivago

Med trivago kan du enkelt hitta ditt ideala hotell till bästa möjliga pris
Fyll i var och när du vill åka och låt vår sökmotor jämföra priser på boende åt dig.

www.trivago.se