Eventkommitténs uppgift är att öka klubbkänslan bland våra medlemmar. Det gör vi genom att föreslå och initiera diverse aktiviteter som inte nödvändigtvis behöver vara golfrelaterade.

Vintergolf

Förr spelades det mycket höst/vintergolf så vi känner att denna klassiker dammar vi av. Du anmäler dig via vår mail event.alegk@gmail.com och detta för att vi skall ha koll på hur många som anmäler sig. Givetvis så får ALLA vara med; Junior som senior – högt eller lågt HCP. Vi kommer att köra så länge ni medlemmar vill spela och så länge vi får. Vi spelar varje söndag kl: 10.00. Vi träffas vid gamla 9 ½ för att lottas in i bollarna och sen har vi en trevlig runda! Då restaurangen är stängd gäller egen medhavd fikakorg.

Ölprovning

Event kommittén anordnade en ölprovning i samarbete med Ahlafors bryggeri. Tack alla för en trevlig kväll.

Eventkommitténs medlemmar

1902_Camilla Jensen flexi.jpg