Välkommen till Ale GK

Ale GK erbjuder en anläggning i toppklass med en riktigt fin 18-hålsbana och en 9-håls Pay & Play bana. Vår 18-hålsbana har av Golf Digest rankats som en av de 10 bästa golfbanorna i Göteborgsdistriktet. Du tar dig lätt hit då motorvägen (45:an) ligger någon minut från banan. Söder ifrån tar det cirka 30 minuter med bil från Göteborgs Central och norr ifrån cirka 30 minuter från Trollhättans centrum.

Banan är belägen på gammal historisk jordbruksmark som en gång tillhörde Alfhems Kungsgård med anor från 1300-talet. Den följer de naturliga skiftningar i landskapet och har genom att jorden har brukats i århundraden en naturlig avrinning och dränering av regnvatten. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet under en lång säsong.

Nedan finner du snabbval till de sidor på vår hemsida som vi tro är mest intressanta för dig som gäst. Du är naturligtvis hjärtligt välkommen att surfa runt på alla våra sidor. Öppethållande, kontaktinformation mm finner du längst ner i det blå fältet på denna sida.