logo.png

Välkommen till Ale Golfshop

Vi fortsätter vårt samarbete med Öijared. Tillsammans med Öijared Golfstore har vi ett samarbete där vi delar på verksamheten. Vi erbjuder ett ovanligt bra och prisvärt sortiment uppe i vår shop. Vi har alltid LÄGSTA-PRIS-GARANTI på våra varor. I shopen på Ale har vi ett stort utbud av prisvärda bollar, vi har alltid 20-40% rabatt på skor, vi har alla sorters handskar, vagn & bärbagar till fyndpriser, elvagnar, vanliga vagnar, olika kampanjer på drivers, järnklubbor och putters. Det finns alltid en populär "REA-stång med fynd kläder" . Nytt för i år är att denna kommer det fyllas på kontinuerligt under säsongen med allt från från vanliga plagg till regn & vind. Självklart finns även en del av årets nyheter på modesidan i shopen.

Ni hittar alla olika tillbehör man kan tänka sig i shopen, allt från skotillbehör, olika sorters pegs, varianter på greenlagare till paraplyer m.m.

Märken i shopen: Footjoy, Titleist, Cobra, Puma, Daily, Abacus, Srixon, Odyssey, Callaway med fler.

Saknar ni någon speciell vara som vi kan få hjälpa er med så säg till i shopen, så beställer vi mer än gärna hem varan, vid möjlighet! Och kom ihåg - Vi har alltid "lägsta-pris-garanti" jämfört mot övriga butiker i landet. (gäller ej näthandel)

Garanterat lägsta pris
Som Europas största fackhandelskedja inom golf kan vi pressa inköpspriserna. Det ger också dig lägre priser. Och vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lågt Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (ej postorder/internet), så betalar vi tillbaka mellanskillnaden

Custom Fitting
Alla golfspelare är människor med olika fysiska förutsättningar och behov. Så kallad Custom Fitting innebär att vi skräddarsyr din utrustning så att den passar just dig, din kropp och din golfsving, oavsett vad ditt handicap är på golfbanan. Boka en tid för att tillsammans med oss hitta rätt klubba/klubbor för just dig, med hjälp av marknadens bästa mätutrustning Trackman.
Utrustning är inte allt men en väldigt stor del för att du ska lyckas så bra som möjligt på golfbanan.
Vill du slå längre, rakare, högre?  Boka en tid med oss i shopen.

Demo-dagar
Vi erbjuder ett antal demo-dagar under varje säsong. Då kommer våra leverantörer till oss på Ale, med hela sitt sortiment på klubbor, som du kostnadsfritt kan prova på vår Driving Range. Detta är ett perfekt tillfälle att få klubborna skräddarsydda efter just dina behov och önskemål. Du kan boka tid för utprovning, eller bara komma upp och testa på plats. Dessa dagar är helt kostnadsfria och ni får bästa tänkbara hjälp!

Golfshopen har öppet alla dagar under golfens utomhussäsong och finns här för dig.

Hjärtligt Välkommen!