logo.png

Välkommen till Ale Golfshop

Vi samarbetar sedan 2015 med Öijared Golfstore shop, detta innebär att vi i vår butik på Ale kan erbjuda en välsorterad Golfstore-butik i det lilla formatet.

Vi hjälper dig gärna att hitta det du behöver för ditt spel, oavsett om det gäller klubbor, skor, bagar, vagnar, bollar, kläder eller annat som hör sporten till, allt från kända varumärken som Tietleist, FootJoy, Cobra, Puma, UnderArmour, Odyssey, Abacus Daily med flera.
Finner du inte vad du söker i butiken, säg till, så beställer vi hem det per omgående.

Garanterat lägsta pris
Som Europas största fackhandelskedja inom golf kan vi pressa inköpspriserna. Det ger också dig lägre priser. Och vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lågt Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (ej postorder/internet), så betalar vi tillbaka mellanskillnaden

Custom Fitting
Alla golfspelare är människor med olika fysiska förutsättningar och behov. Så kallad Custom Fitting innebär att vi skräddarsyr din utrustning så att den passar just dig, din kropp och din golfsving, oavsett vad ditt handicap är på golfbanan. Boka en tid för att tillsammans med oss hitta rätt klubba/klubbor för just dig, med hjälp av marknadens bästa mätutrustning Trackman.
Utrustning är inte allt men en väldigt stor del för att du ska lyckas så bra som möjligt på golfbanan.
Vill du slå längre, rakare, högre?  Boka en tid med oss i shopen.

Demo-dagar
Vi erbjuder ett antal demo-dagar under varje säsong. Då kommer våra leverantörer till oss på Ale, med hela sitt sortiment på klubbor, som du kostnadsfritt kan prova på vår Driving Range. Detta är ett perfekt tillfälle att få klubborna skräddarsydda efter just dina behov och önskemål. Du kan boka tid för utprovning, eller bara komma upp och testa på plats. Dessa dagar är helt kostnadsfria och ni får bästa tänkbara hjälp!

Golfshopen har öppet alla dagar under golfens utomhussäsong och finns här för dig.

Hjärtligt Välkommen!