Golfvärdar

Bli golfvärd för en dag - klubbens ansikte utåt!

Att känna sig välkommen, att bli väl bemött, det önskar vi oss alla inför en golfrunda oavsett om vi är hemma- eller greenfee-spelare. Speciellt viktig är det naturligtvis för våra greenfee gäster som inte riktig känner till förhållandena på vår klubb. Det är som man säger - Du får aldrig en andra chans att göra ett första gott intryck. Som golfvärd är du ambassadör för klubben och drar ditt strå till stacken för att golfrundan ska bli en lyckad upplevelse för spelaren.

Tidigare golfvärdar kan bekräfta att det är riktigt roligt. ”Man känner sig verkligen uppskattad och känner att man gör god reklam för klubben”, berättar en av de medlemmar som var golfvärd ifjol. En annan säger ”Det är roligt att vara golfvärd och få ”tjöta” med folk och berätta om vår fina bana”.

Vi söker i första hand golfvärdar till de lördagar och söndagar under maj, juni, juli och augusti där det inte är tävling. Man arbetar i par och arbetspasset är kl 8 - 14. Golfbil disponeras i den mån det finns lediga bilar. Klubben bjuder på fika.

Du anmäler dig till ett pass som GOLFVÄRD genom att notera ditt namn på en lista i receptionen. Kika på den nästa gång som du är uppe i klubbhuset eller ring klubben så kan ni hjälpas åt att hitta en lämplig dag.

Golfvärdens uppgifter:

·         Hämta ut en lista med dagens bollar

·         Vid första tee, hälsa alla spelare välkomna till Ale GK, vid behov ge information om banan

·         Pricka av alla spelare på listan och lämna den i receptionen efter avslutat pass

·         Se till att det ”flyter på” på banan, vid behov ingripa

TACK FÖR ATT DU STÄLLER UPP FÖR KLUBBEN!!!