Herrkommitténs syfte är att vara ett forum för Ales herrar att regelbundet träffas, spela golf och ha trevligt. Våra aktiviteter ska underlätta för nya medlemmar att på ett naturligt sätt slussas in i klubbgemenskapen, samt naturligtvis för våra etablerade medlemmar att umgås med nya och gamla golfkompisar. Det gör i i första hand genom att arrangera Herrgolftävlingar på onsdagarna, dit alla är lika välkomna.  

 

Aktuellt

I samband med övergång till ny hemsida för Ale GK så har information från den gamla hemsidan och verksamhets plan flyttats över med mycket få anpassningar. Vi återkommer längre fram med uppdaterad information av denna sida. Herrgolfen kommer 2018 att spelas på tisdagar. 

 

Herrtävlingar (onsdagsgolfen)

Herrgolfen spelas på onsdagar från maj månad till slutet av augusti. Starttiden är mellan 12:00-18:00. Onsdagsgolfen är normalt ingen lottad tävling utan Du anmäler dig själv via Min Golf på nätet eller genom att kontakta receptionen. Observera att man måste vara minst 2 i bollen som spelar onsdagsgolf (markören måste självdeltaga i tävlingen). Nytt för i år är att vi kommer att pröva lottade bollar en gång i månaden. 

Vi spelar normalt slaggolf singel över 18 hål från tee 59, men vi kommer i år, vid några tillfällen, att pröva ny spelform och att starta från annan tee.

Herrgolfen är en officiell tävling, varför krav på korrekt fört och inlämnat scorekort gäller. 
Startavgift: 70 kr per tävlingstillfälle, startavgiften betalas kontant till kansliet innan start eller via swish till nummer 0708-105686.

Vi varje tävling delas priser ut till de mest framgångsrika. Du har också möjlighet att tjäna poäng i vår totaltävling. 

 

Finalspel

Finalen spelas någon gång september, datum bestäms senare. 
Kvalificerade är de som deltagit i minst 5 herrgolftävlingar och är bland de 50% som har flest poäng i respektive klass eller vunnit en onsdagstävling.
Den som vinner en onsdagstävling är direktkvalificerad till finalen om man deltagit 5 omgångar.
Bryter eller diskvalificeras man, utgår inget deltagarpoäng men omgången räknas som man deltagit om man lämnat in scorekortet.

 

Herrarnas vårresa

Vi planerar att ha en vårresa men tid beror på vädret. Vi letar efter bana med bra kvalité men ändå till ett rimligt pris för att få med så många som möjligt.

 

Herrdagen

.......

 

Kontaktinformation

Kontakta oss gärna om du har tips på förbättringar, idéer eller kritik. Kontaktuppgifter har du nedan. Du kan också följa oss på herrarnas Facebooksida.

 

Herrkommitténs medlemmar

Inget Namn

Ordförande

0000-123456
meljadress@xmail.com

Inget Namn

Ledamot

0000-123456
meljadress@xmail.com

 

Inget Namn

Ledamot

0000-123456
meljadress@xmail.com

Inget Namn

Ledamot

0000-123456
meljadress@xmail.com

 

Inget Namn

Ledamot

0000-123456
meljadress@xmail.com

Inget Namn

Ledamot

0000-123456
meljadress@xmail.com