Ale GK erbjuder en trevlig uppställningsplats för husvagn eller husbil. Området är ”lummigt” och skyddat från västliga vindar. Eluttag och vatten (ej dricksvatten) finns tillgängligt i direkt anslutning till uppställningsplatsen. I klubbhuset har du tillgång till dusch och toaletter. Observera att klubbhuset låses kl 22.30. Tillgång till toaletter samt dricksvatten dygnet runt finns i det lilla huset vis 18:e green, en knapp minut från din bil. Dessutom bjuder vi på en fantastisk utsikt över delar av golfbanan, närhet till klubbhus, värdshus och övningsområden.

Som gäst vill vi att du noterar följande:
- Vid ankomsten anmäler du dig i receptionen och avlägger aktuell avgift i förskott.
- Avgiften är 120 kr/dygn inklusive el för golfande gäster, eller 250 kr/dygn för icke golfande gäster.

Är receptionen stängd lägger du avgiften i greenfee-inkastet i klubbhuset. Notera namn och registreringsnummer på ditt fordon på kuvertet. Receptionens öppettider, hittar du i det blå fältet längst ner på sidan.