Costum fitting

Alla våra medlemmar erbjuds att komma till Öijareds golfstudio, för att göra en "Custom Fitting" klubbutprovning. Vid köp av ngn klubba så är utprovningen gratis! Dessutom erhåller vi som medlemmar på Ale gk 5% rabatt på alla klubbor, dessutom går ytterligare 5% av ert köp direkt till Ale Golfklubb. Med andra ord handlar ni klubborna 5% billigare än övriga landets butiker, dessutom gratis utprovning av väl utbildad personal, och utöver detta så gynnas även er klubb genom att 5% av köpet går direkt till Ale Golfklubb. Detta känns väldigt rätt och spännande!

Öijareds studio är den största i landet med sina 300 kvm och erbjuder hela utbudet av världens 5 största klubbtillverkare. Titleist, Cobra, Callaway, Ping samt Taylor Made!

För att boka en tid, ring till Jocke på 0708-105686!

9b9b05072dd20d1cc3e54607b84c889b.jpg

Ingvar Masser