Plusklubbstävling.

PLUS-KLUBBS-UTMANINGEN 2018

Vi kommer även i år att arrangera en plusklubbstävling.

Det blir liksom förra året en partävling med fyra deltävlingar. En på varje bana. Tävlingsformen blir en greensome, en Irish greensome, en fyrboll bästboll och en 6+6+6, dvs en tävling med tre olika spelformer under samma runda.

Tävlingen spelas under 4 helger. Vi startar på Ale söndag den 27 maj. Därefter spelar vi lördag 2 juni på Lerjedalen och fortsätter lördagen den 9 juni på Torslanda. Lördag den 16 juni avslutar vi med en shotgun på Stora Lundby med gemensam måltid och prisutdelning. Dom tre bästa tävlingarna räknas i det sammanlagda resultatet. Prisutdelning för dom första två deltävlingarna kommer att hållas efter andra tävlingen på Lerjedalen som liksom avslutningen kommer att ha en gemensam starttid, dvs shot gun.

Anmälan kommer att vara öppen från 1 april och vi kan bara ta med max 75 par (150 deltagare) så ”häng på låset” om du vill vara med. Du anmäler ett par till tävlingen som innehåller dom 4 deltävlingarna. Länk till anmälan kommer att ligga på respektive hemsida. När du gjort anmälan skickas en faktura som du skall betala. Du kan anmäla vilka par som helst avseende ålder, kön etc, men kravet är att bägge spelarna tillhör någon av plus-klubbarna, inte nödvändigtvis samma. Dessutom får bara en i laget vara under 16 år.

Hela paketet kostar 550 kr per person (1100 per par), vilket även inkluderar förtäring i samband med den avslutande tävlingen på Stora Lundby. För icke Plus-medlemmar tillkommer en tävlingsgreenfee på 150 kr per person och tävling, men det är ju en mycket dålig affär, så anmäl dig genast som plus-medlem för bara 300 kr. Hela tävlingsavgiften går till priser och förtäring.

Arrangörer är respektive tävlingskommitté i våra fyra klubbar tillsammans

Vi ser fram mot ett fullt startfällt

TK Ale, TK Lerjedalen, TK St Lundby, TK Torslanda

Ingvar Masser