Långö Cup

Uppstartsträff Långö Cup den 3 april

Långö Cup är lagtävling för tvåmanna lag. Spelform är bästboll / sämstboll. Inleds med gruppspel på våren där varje lag spelar 4-5 matcher, följt av finalspel på hösten för de mest framgångsrika lagen. Deltagarna är mogna män, där de flesta är pensionärer.  

Arrangörerna kallar till en uppstartsträff tisdagen den 3 april kl 18:00 på Kungsgården (2:a våning). Det är viktigt att du meddelar ditt eventuella deltagande så vi vet hur många som kommer på träffen. Meddela senast den 27 mars till Lasse Olsson, mejl: olsson.lasse@yahoo.se, telefon: 070-6236169.

Du som var med förra året, men som inte kan/vill vara med i år, var snäll och meddela oss detta innan mötet.

Nya deltagare är varmt välkomna. Kontakta Lasse Olsson för mer information.

Bertil Hansson