Golfshopen är öppen

Nyhetsbrev_SS_Ale.jpg

Vi fortsätter vårt samarbete med Öijared. Tillsammans med Öijared Golfstore har vi ett samarbete där vi delar på verksamheten. Vi erbjuder ett ovanligt bra och prisvärt sortiment uppe i vår shop. Vi har alltid LÄGSTA-PRIS-GARANTI på våra varor. I shopen på Ale har vi ett stort utbud av prisvärda bollar, vi har alltid 20-40% rabatt på skor, vi har alla sorters handskar, vagn- & bärbagar till fyndpriser, elvagnar, vanliga vagnar, olika kampanjer på drivers, järnklubbor och putters. Det finns alltid en populär "REA-stång med fynd kläder". Nytt för i år är att denna kommer att fyllas på kontinuerligt under säsongen med allt från vanliga plagg till regn & vind. Självklart finns även en del av årets nyheter på modesidan i shopen.

Ni hittar alla olika tillbehör man kan tänka sig i shopen, allt från skotillbehör, olika sorters pegs, varianter på greenlagare till paraplyer m.m.

Märken i shopen: Footjoy, Titleist, Cobra, Puma, Daily, Abacus, Srixon, Odyssey, Callaway med fler.

Saknar ni någon speciell vara som vi kan få hjälpa er med så säg till i shopen, så beställer vi mer än gärna hem varan, vid möjlighet! Och kom ihåg - Vi har alltid "lägsta-pris-garanti" jämfört mot övriga butiker i landet (gäller ej näthandel).

Custom Fitting - Vill du ha hjälp med att få rätt utrustning till Sveriges lägsta priser?
Vi har ett bra samarbete med Öijared där alla våra medlemmar får komma till deras studio som håller absolut högsta klass. Där får ni möta Jocke eller Ubbe som hjälper er med en bra utprovning av era klubbor. Där finns alla tänkbara klubbor och skaft som finns på marknaden från följande märken Ping, Titleist, Cobra, Callaway, Taylor Made, Scotty Cameron och Odyssey.
Utöver att utprovningen ingår så får ni som Alemedlem 5% rabatt när ni handlar utprovade klubbor hos Öijared Golfstore, och detta på Sveriges redan lägsta priser!

För mer info eller bokning av en custom fitting prata med Henning eller ring till Jocke 0708-105686 eller Ubbe 0708-585454.

Nedan finner ni aktuella erbjudanden.

Varmt välkomna till en ny härlig säsong!

Ingvar Masser