Damernas höstavslutning

OBS: Nytt datum för avslutningen!

Nu är vi här – kändes som om det nyss var april/maj och vi var taggade att börja spela golf. För att nu annonsera vår sista damtävling. Det hugger lite i golfhjärtat.

Höst avslutningen slår vi ihop med Kungsgårdens drottning den 23 sep. Vi spelar en singeltävling samt platsen om Kungsgårdens drottning, som ni anmäler i GIT som vanligt och swishar till Margareta. Första start kl: 9 Sen träffas vi i restaurangen för prisutdelning från sommaren och höstens tävlingar och korar Freja samt Kungsgårdens drottning. Värt att notera är att har du pris, men inte har ett ombud, fryser priset inne. M.a.o. du får inget pris. Gäller alla tävlingar.
Det blir mat och fin, fina priser, dragning på scorekort, närmast hål och rakast drive m.m.

Vi kommer ha en enkät som vanligt där vi vill höra dina önskningar och åsikter inför 2019 eller något du vill att vi tar upp gällande 2018.  Det vi vill belysa är att vi behöver bli fler i damkommittén. Både Camilla och Cattis vill efter 5 år göra annat. Då finns bara Tina Asplund och Margareta Miles kvar, vilket absolut inte går! Så skall vi ha kvar våra damtävlingar måste vi få in flera damer. Inga meriter krävs – bara att du gillar att spela golf. Maila oss med ditt intresse alt. säg till på avslutningen.

För att anmäla dig till avslutningen mailar du till   alesdamer@gmail.com  Senast 17 sep

Väl mött / Damkommittén

Ingvar Masser