Vi är nu fler än 1000 medlemmar

Tusen medlemmar.jpg

Som medlem har du säker läst NYHETSBREVET från vår ordförande om den positiva utvecklingen på vår klubb. Det ena ger det andra och vi har den stora glädjen att meddela att vi nu är fler än 1000 aktiva medlemmar.   

Den 30 juni var vi totalt 1011 aktiva medlemmar, 835 fullvärdiga medlemmar (seniorer och juniorer) och 176 greenfee medlemmar. Vi är 273 kvinnor (27%) och 738 män (73%). Fördelningen stämmer exakt med Sverige genomsnittet. Vi har en stor spridning i åldrar från unga till riktigt åldersrika, också här stämmer vi väl överens med Sverige snittet.   

Vi har haft den stora glädjen att kunna hälsa hela 97 nya medlemmar välkomna till vår klubb hittills i år. Medlemmar i alla åldrar har anslutit. Största gruppen är 22–30 åringarna. Vi tar tillfället i akt att hälsa alla nya medlemmar välkomna till vår klubb och hoppas att ni ska trivas med golfen och oss. Vi lovar att göra vårt bästa för att så ska bli fallet. Surfa gärna runt på kommittéernas sidor. Där kan du läsa om kommittéernas verksamhet och där hittar du också kontaktinformation. Tveka inte att kontakta oss. Detta gäller naturligtvis även dig som är medlem sedan tidigare.  

En orsak till vår medlemsökning är alla goda ambassadörer som vi har i form av nöjda medlemmar. Tack för det och fortsätt gärna att berätta om vår fina bana och vår fina klubb. Har vår bana någonsin varit bättre än vad den är idag? Så himla kul!!! Ännu fler medlemmar ger ekonomiska muskler för fortsatt positiv utveckling.

Bertil Hansson